V Ústí proběhne naháňka divočáků. Myslivci je budou vyhánět ze sídliště
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V souvislosti se zvýšeným výskytem černé zvěře na sídlišti Severní Terasa upozorňuje odbor životního prostředí ústeckého magistrátu, že na základě dohody s Mysliveckým spolkem Diana a městskou policií proběhne ve čtvrtek 29. srpna naháňka divočáků.

Naháňka proběhne v prostoru Severní Terasy pod tenisovými kurty za účasti městské policie a Policie ČR zhruba od 8 do 12 hodin. Účelem je vyhnat s použitím loveckých psů divočáky z některých míst přímo na sídlišti (zejména porosty křovin, kde se prasata ukrývají ve dne) a z ploch zeleně navazujících na sídliště (například mezi ulicí Sociální péče a domovem pro seniory). Vlastní odlov divočáků bude probíhat mimo zástavbu.

V průběhu naháňky dojde k některým omezením v přístupu do míst, kde se budou pohybovat myslivci. Město žádá veřejnost, aby v zájmu vlastní bezpečnosti plně respektovala v době naháňky pokyny městské policie a Policie ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru