Nezletilého mladíka z Ústí přistihli při krádeži. Nebyl to jeho první přešlap
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Děčín - Na linku 156 oznámil personál prodejny V Děčíně 4 zadržení osoby přistižené při krádeži zboží. Strážníci na místě zjistili, že dotyčná osoba odcizila zboží za téměř dva tisíce korun. Jelikož osoba přistižená při krádeži nebyla schopna prokázat svou totožnost, byla strážníky předvedena na policii ke zjištění totožnosti.

"Policisté zjistili, že se jednalo o sedmnáctiletého mladíka z Ústí nad Labem. Při lustraci se dále prokázalo, že dotyčný byl za majetkový delikt již trestán a nebylo tedy možné věc vyřešit jako přestupek na místě. Dotyčného si ponechali ve své péči policisté k dalším úkonům pro podezření ze spáchání trestného činu," uvedl mluvčí městské policie Tomáš Pavlík.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru