V centru města byly rozmístěny nové koše. Přibudou i podzemní kontejnery
Ilustrační foto: Pixabay.com
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Nové koše na odpad byly rozmístěny v centru města. Nahradily poškozené koše a rozšířily počet těch stávajících. Zvolen byl nový odolnější typ betonových košů, které byly nově umístěny: dva u Zanádraží, po jednom v ulici V Jirchářích, průchod u Barborky, u pasáže na Mírovém náměstí a v Revoluční ulici.

Vyměněny byly poškozené koše na Mírovém náměstí, na zastávce MHD na Hvězdě a dva u podchodu k Západnímu nádraží. Zároveň se připravuje instalace dvou podzemních košů na cyklostezce u Svádova. Výměna jednoho betonového koše přijde na čtyři tisíce korun. Vandalové ročně poškodí na 80 až 100 betonových nebo plastových košů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru