Ústečan přepadl v noci v parku muže, v ruce držel střelnou zbraň
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem, Most - Policie v Mostě obvinila ze zvlášť závažného zločinu loupeže 20letého muže z Ústí nad Labem. Ten měl dle šetření mosteckých kriminalistů již v listopadu v pozdně noční době napadnout a následně okrást muže, kterého neznal.

K němu přistoupil v mosteckém parku, měl ho srazit na zem a opakovaně udeřit. "V ruce měl držet přesně nezjištěnou střelnou zbraň, pravděpodobně plynovou pistoli, a po poškozeném požadoval peníze. Poškozený mu předal finanční hotovost a vydal i svůj mobilní telefon," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Mobil policisté zajistili. Usnesení o zahájení trestního stíhání si muž převzal ve vazební věznici, kde je nyní pro majetkovou kriminalitu, ze které byl nedávno obviněn.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru