V Ústí byly v průběhu listopadu a prosince vysazeny nové stromy a keře
Zdroj: www.nestemice.eu
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V průběhu listopadu a prosince letošního roku došlo k výsadbě několik desítek stromů a keřů, v Krásném Březně v počtu 27 ks, v Neštěmicích a Mojžířem 14 ks.

V Krásném Březně U Pivovarské zahrady byly vyměněny tři suché sakury za nové, za pokácený javor ve stromořadí v ul. Družstevní byla provedena dosadba nového javoru, v ul. Žežická byl vyměněný za uschlý nový liliovník tulipánovitý, u pomníku U Pivovarské zahrady se tyčí dvě řady po 6 ks thují, v ul. Vojanova 50 mezi hřišti byla dosazena lípa, v ul. Oblouku 21 dva hlohy, na louce vedle marketu Penny 3 akáty, v ul. Obvodová byly vysazeny 2 jeřáby.

V Neštěmicích v ul. Železná byla doplněna předzahrádka s magnolií dvěma keři dřínu, v atriu Květ u šikmé borovice došlo k obnově výsadby jedliček (Abies lasiocarpa COMPACTA) a jeřábů od každého po 2 kusech a bylo doplněno stromořadí o novou sakuru. V ul. Seifertova u MHD naproti Tesco neprospíval kultivar magnolií, proto byly vyměněny třemi novými. V ul. Hlavní nezvládly letní vedro 3 sakury, proto došlo k obnovení výsadby. Předzahrádka Opletalova 466 byla doplněna novou thují, v parku Hluboká došlo k výměně suché olše za novou a ve vnitrobloku ul. Peškova byly vysazeny 3 sakury za zcela uschlé.

Rozšířené parkoviště na sídlišti Skalka lemuje 27 nových stromů v kultivaru trnovník akát kulovitý, lípa srdčitá, javor mléč, habr obecný a dub letní a přes 1300 ks keřů v druhovém složení břečťan na zpevnění svahu, svída krvavá, ptačí zob, dřišťál, ořechokřídlec clandonský a tavolník nízký.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru