AKTUÁLNĚ: Česko má další dva nakažené koronavirem! Jeden je opět z Ústeckého kraje
ilustrační foto
Ústí nad Labem

ČR - Česko má další dva nakažené koronovirem. V úterý ráno to na svém Twitteru potvrdil ministr zdravotnictví Adam Vojtěch. Celkový počet nakažených v Česku tak stoupl na 40.

"Národní referenční laboratoř hlásí dnes ráno dva pozitivní výsledky na koronavirus. Jedna žena ročník 1959 ze Středočeského kraje, přišla do kontaktu s nakaženou ženou v zaměstnání, která byla na lyžích v italské Val Gardeně," píše ministr na svém Twitteru.

Druhým potvrzeným je muž ročník 1966 z Ústeckého kraje, který se vrátil z lyží ze Sextenu v Itálii. "Celkem jsme za celou republiku doposud vyšetřili 1193 pacientů, u 40 se onemocnění potvrdilo," doplnil Vojtěch.

Ve Strakově akademii probíhá v tuto chvíli tisková konference předsedy vlády Andreje Babiše a ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha k aktuální situaci v souvislosti s výskytem koronaviru.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru