Preventisté po městě sbírali injekční stříkačky. Nasbírali jich celkem osmnáct
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Minulý týden pokračovala preventivně bezpečnostní akce, nařízená primátorem města, zaměřená na úklid po narkomanech, kteří po aplikaci drog po sobě zanechali různý infekční materiál. Již v uplynulém týdnu strážníci tento materiál pomocí detektoru kovů sbírali, a to hlavně v místech kde si hrají děti, jako jsou pískoviště, dětská hřiště a jejich přilehlá okolí.

Do sběru tohoto materiálu se zapojili i asistenti prevence kriminality, kteří ve svých okrscích nasbírali osmnáct použitých injekčních stříkaček. Pozitivním zjištěním bylo, že při opakovaných kontrolách nebyl na místech, které prošly kontrolou minulý týden, nalezen žádný infekční materiál. Tato opatření budou pokračovat i nadále.

1105straznici1

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru