Ze zásilky na poště se vysypal neznámý bílý prášek. Na místo vyjížděli hasiči
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Jednotka ze stanice Ústí nad Labem zasahovala v objektu České pošty v Jateční ulici v Ústí nad Labem, kde se z jedné ze zásilek vysypal bílý prášek. Práškem byl potřísněn pytel se zásilkami.

Hasiči vyloučili radioaktivitu, na místě se jim nepodařilo zjistit původ prášku. Bylo vytypováno několik zásilek, u nichž se Policie ČR pokusí zjistit adresáty a odesílatele. Odebraný vzorek byl odvezen do laboratoře v Kamenné, okres Příbram, na rozbor.

Hasiči prostor, kde byla látka rozptýlena, dekontaminovali. Zaměstnanci, kteří přišli do styku s práškem, byli poučeni a odesláni do domácí karantény, než se určí původ prášku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru