Řidička srazila chodkyni na přechodu, policisté hledají svědky nehody
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dopravní policisté žádají o pomoc veřejnost v souvislosti s vyšetřováním dopravní nehody, při které byla sražena chodkyně. K dopravní nehodě mělo dojít dne 4. února krátce před sedmou hodinou ráno na přechodu pro chodce v ulici Malátova (pod křižovatkou s ul. Stříbrnická x Na Návsi).

Řidička z vozidla po nehodě vystoupila a s poškozenou komunikovala. Vzhledem k tomu, že poškozená uvedla, že je vše v pořádku, tak řidička odjela. Mělo by se jednat o ženu mezi 50-60lety, s krátkými vlasy a dioptrickými brýlemi. Vozidlo bylo osobní a světlé barvy.

"V případě, že jste byli svědky této dopravní nehody, tak Vás žádáme, aby jste své svědectví poskytli policistům na linku 158," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru