VIDEO: Hledaný vězeň z Ústí je zpátky v cele! Při zadržení se ještě snažil zmást policisty
Video zdroj: Policie ČR
Ústí nad Labem

Praha, Karlovarsko - Policisté z odboru pátrání Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování spolu s kolegy z Karlových Varů intenzivně pátrali po muži, který byl označen za nebezpečného pachatele a 25. května uprchl z výkonu trestu odnětí svobody.

Po týdnu na útěku policisté muže lokalizovali v Praze a přistoupili k jeho zadržení v centru města. Velmi rychlý zásah provedli policisté z odboru pátrání společně s policisty z pražské pohotovostní motorizované jednotky.

Uprchlík se po zadržení snažil policisty zmást a uváděl falešnou totožnost, aby se vyhnul návratu do vězení. Po krátké chvíli však zjistil, že policisté jdou na jisto a po několika hodinách už byl zpět ve vězeňské cele. O jeho útěku jsme aktuálně psali zde.

video

https://www.youtube.com/watch?v=bHx2jgukiN4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru