Strážníci opět kontrolovali známá místa bezdomovců. Odhalili tři nová tábořiště
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 28. května v 10,00 hod., byla v obvodu Severní Terasy provedena opakovaně depistáž, zaměřená na lidi bez domova, kteří si svá provizorní obydlí budují u veřejně prospěšných zařízení a jejich blízkém okolí a díky tomu, že při ohřívání potravin používají otevřeného ohně, hrozí nebezpečí poničení těchto zařízení.

Při tomto opatření se strážníci a pracovníci odboru sociálních věcí místního úřadu zaměřili na místa, kde se při minulé kontrole zdržovali bezdomovci, kteří svým jednáním porušovali zákonné normy.

0406depistazkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Tato kontrola odhalila další tři nová místa, kde bezdomovci přebývají a kde bylo strážníky kontrolováno pět osob, jenž se da daném místě nacházely. Všechny osoby byly hlídkou poučeny o jejich protiprávním jednání a poté byly strážníky z místa vykázány.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru