Co bude s objektem v Čelakovského ulici? Město zve na veřejnou diskuzi
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Cyklus veřejných diskuzí z oblasti sociální politiky přináší další téma, tentokrát Investiční záměr "Čelakovského - smíšený dům". Diskuze proběhne v úterý 7. 7. 2020 před objektem Čelakovského.

Statutární město Ústí nad Labem zve na další veřejnou diskuzi z cyklu věnovanému sociální politice města. Tématem v pořadí již čtvrté diskuze je Investiční záměr "Čelakovského - smíšený dům".

V úterý 7. 7. 2020 od 16:00 bude na vaše otázky odpovídat Mgr. Tomáš Vlach, náměstek primátora, Yveta Tomková, starostka městského obvodu Neštěmice a Bc. Ditta Hromádková, ředitelka Pečovatelské služby Ústí nad Labem. Sraz bude přímo před objektem Čelakovského.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru