Žáci osmých a devátých tříd si mohou vybrat střední školu online
Jednou z oblíbených středních škol je Hotelová škola v Teplicích, která vychovává budoucí hoteliéry, číšníky a kuchaře.
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem – Pro žáky z devátých a osmých tříd základních škol, kteří zvažují studium na některé střední škole a také pro jejich rodiče, se koná celonárodní online Burza škol. V Ústeckém kraji se uskuteční se ve třech regionech. V úterý 8. prosince v Ústí nad Labem, ve středu 9. prosince v Teplicích a ve čtvrtek 10. prosince v Mostě, vždy v době od 8-12 a od 18-21 hodin. Akci pořádá portál Burza škol online.

Zájemci o studium si v uvedeném termínu vyhledají na stránce lokalitu a školu, o kterou mají zájem a připojí se. Mohou online komunikovat s vedením jednotlivých středních škol, tak i s dalšími učiteli prostřednictvím MS Teams. Mohou se ptát na záležitosti kolem studia, na možnosti uplatnění absolventů po studiu a na vše ostatní, co je zajímá. Na burze najdou pod každou školou i řadu informačních materiálů, které si mohou stáhnout, nebo vytisknout.

Potřebné informace i návod, jak se k online Burze práce připojit, najdou zájemci v odkazu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru