Magistrát zahájil dobrovolné testování svých zaměstnanců
Zdroj: www.usti-nad-labem.cz
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Bezplatné otestování na nemoc covid-19 nabízí Magistrát města Ústí nad Labem svým zaměstnancům. Antigenní testy se provádí přímo v místě pracoviště. Testování probíhá každou středu, výsledek se zaměstnanec dozví do dvaceti minut.

„Pro zaměstnance jsme vytvořili i speciální rezervační portál, na kterém si mohou vybrat čas testu. Na ten se následně dostaví do místnosti, kterou jsme pro tuto činnost zřídili. Výsledek testu bude poté sdělen otestovanému telefonicky,“ vysvětlit tajemník magistrátu Miloš Studenovský. Pokud bude zaměstnanec chtít, dostane i potvrzení o absolvování testu a jeho výsledku. Test může bezplatně podstoupit každý zaměstnanec, který v uplynulých 90 dnech neprodělal onemocnění covid-19 či nepodstoupil jiný test v intervalu 72 hodin.

„Jde o další způsob, jak můžeme chránit zaměstnance i klienty magistrátu před nákazou. Jsem rád, že se vedení města na tomto kroku domluvilo. Doufám, že zájem o testování bude co nejvyšší, abychom minimalizovali riziko přenosu na pracovišti,“ sdělil primátor Petr Nedvědický.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru