Ústí nad Labem – Deset procent z celkové částky ušetří od 1. dubna 2021 cestující v hromadné dopravě, kteří si zakoupí jízdenku přes novou mobilní aplikaci Dopravního podniku města Ústí nad Labem. Informaci společnost zveřejnila v tiskové zprávě.

Jak uvedla mluvčí Jana Dvořáková, například za obyčejnou jízdenku v hodnotě 20 Kč zaplatí cestující pouze 18 Kč. „Bližší informace lze získat na bezplatné infolince 800 100 613, která je v provozu v pracovní dny od 6:00 do 18:00 hodin,“ doplnila mluvčí.

Novou aplikaci pro mobilní zařízení s operačním systém Android nebo iOS spustil ústecký Dopravní podnik 5. října loňského roku. ,Cílem této aplikace je poskytnout co nejvíce informací o městské hromadné dopravě v Ústí nad Labem na jednom místě. Spuštění aplikace, kde bude cestujícím umožněno vyhledat si spojení, zjistit aktuální dopravní informace nebo si zakoupit elektronické jízdenky, je plánováno na začátek října. Do konce roku plánujeme aplikaci ještě postupně zlepšit a rozšířit o další funkcionality, které cestujícímu poskytnou další informace a usnadní jim cestování městskou hromadnou dopravou. Konečným cílem je to, aby aplikace umožnila využívat různé služby a stala se integrátorem mobility,“ uvedl tehdy Libor Turek, výkonný ředitel společnosti.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru