Velikonoce v ústecké zoo. On-line kvízy, soutěž o nejkrásnější kraslici i přímý přenos z nadílky
Velikonoční nadílka. Zdroj foto: Zoo Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Krásné Březno - Na letošní velikonoční svátky si v ústecké zoo pro své příznivce připravili hned dvě soutěže a přímý přenos velikonoční nadílky. Vzhledem k vládním opatřením souvisejících s celosvětovou pandemií způsobenou šířením nemoci Covid - 19 zaměstnanci zahrady zprostředkují program on-line.  

Od Velkého pátku se mohou uživatelé internetu zúčastnit kvízu, který prověří jejich znalosti v oblasti vajec u zvířecích druhů. Současně odstartuje soutěž o nejkrásnější kraslici na facebookovém profilu zahrady. Na Velikonoční pondělí je připraven přímý přenos z nadílky v jednotlivých výbězích a pavilonech.

Zúčastnit se on-line kvízu na téma vajec se bude možné od pátečního rána, kde na svých stránkách zahrada zveřejní odkaz na soutěžní kvíz.

Velikonoční kraslice

Na facebookovém profilu bude od Velkého pátku možné vkládat fotografie s výtvory jako komentář k příspěvku o soutěži. 

Pravidla pro zapojení zní:

  • každý účastník může soutěžit pouze s jednou fotografií své vlastní kraslice
  • fotografii musí vložit jako komentář k příspěvku o velikonoční soutěži
  • vyhrává fotografie s největším počtem like (lajků)
  • hlasování bude ukončeno 6. dubna 2021 v 8.00 hodin
  • výherci budou osloveni prostřednictvím soukromé zprávy

Velikonoční pondělí

Na Velikonoční pondělí se mohou příznivci ústecké zoo těšit na živé vysílání nadílky u vybraných druhů zvířat v podobě enrichmentových prvků. Proklik na přenos bude zveřejněn na stránkách ústecké zoo.

Pro výherce obou soutěží mají v ústecké zoo nachystané vejce nandu pampového a permanentní vstupenku, druhá a třetí místa obdrží dvě volné vstupenky do zoo a drobné upomínkové předměty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru