Se silničním zákonem si muž hlavu nelámal. Strážníci proto zasáhli
3x Zdroj foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Předlice – Auto nejezdí na doklady, ale na pohonné hmoty. Tímto heslem se zřejmě řídil muž, který nevlastní řidičský průkaz a jeho auto mělo propadlou technickou kontrolu.

„Dne 31.března 2021 ve večerních hodinách, prováděla hlídka strážníků  kontrolu Průmyslové zóny a okolí předlické kolonie, když si v ulici Jateční všimla jedoucího osobního motorového vozidla  zn. VW Passat tmavé barvy, kterému nesvítilo předepsané osvětlení motorového vozidla,“ uvedl Jan Novotný, zástupce ředitele Městské policie Ústí nad Labem.

Strážníci se vydali za autem, které dostihli a zastavili.  „Řidič vozidla,  podezřelý z přestupku, byl vyzván strážníky k předložení dokladů potřebných k řízení motorového vozidla. Muž středního věku strážníkům bez vytáček  sdělil, že není držitelem a nikdy nevlastnil řidičský průkaz. Navíc bylo zjištěno, že vozidlo, které užil k provozu na pozemních komunikacích, má od listopadu loňského roku propadlou technickou prohlídku motorového vozidla. Dotyčný byl hlídkou strážníků vyzván k setrvání na místě do příjezdu hlídky Policie ČR, která muži po příjezdu na místo zakázala další jízdu a dále ho  poučila, že veškeré zjištěné protiprávní jednání bude oznámeno příslušnému správnímu orgánu k dořešení,“ doplnil Jan Novotný.

0604 mp predlice2

mp predlice3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru