Severní Terasa – Léta s letáky končí. To je slogan společnosti ČEZ Distribuce, která informuje od letošního ledna o plánovaných odstávkách především prostřednictvím moderních technologií. Obyvatelé Severní Terasy musí počítat 21. dubna s přerušením dodávky elektrické energie.

Proud nepůjde v ulici Kočkovská, Orlická od 7.30 do 15.30 hodin. „Přerušení dodávky elektrické energie je nutné z důvodu plánovaných prací na distribuční soustavě, které jsou nezbytné pro zajištění bezpečných a spolehlivých dodávek elektřiny,“ dodává společnost v oznámení.

Zasílání oznámení prostřednictvím e-mailu či SMS zprávy si může zajistit každý zákazník společnosti ČEZ zdarma na webové stránce cezdistribuce.cz/služba.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru