Dezorientovaný a podchlazený senior brázdil ulicí
Dezorientovanému muži pomohli ústečtí strážníci. 2x Zdroj foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Severní Terasa - Na příkaz operačního střediska městské policie vyjela v pátek 16. 4. 2021 v 9.15 hodin hlídka strážníků do ulice Gagarinova. Na tísňovou linku 156 zatelefonoval oznamovatel, že našel zjevně dezorientovaného muže vyššího věku a neví, jak má dál postupovat.

Potácející se senior byl oblečen  pouze v domácím oblečení s jedním pantoflem na noze. „Z důvodu mírného podchlazení byl muž posazen do služebního  vozidla, kde mu byla poskytnuta deka na zahřátí. Jelikož dotyčný neměl ochranu dýchacích cest, byl mu poskytnut respirátor, který pro tyto případy mají hlídky při sobě,“ uvedl zástupce ředitele ústeckých strážníků Jan Novotný.

Senior si ani nepamatoval, jak se jmenuje, kdy se narodil a kde bydlí. „Na místo byla přivolána zdravotní záchranná služba,  která si muže převzala a převezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření. Ve spolupráci s Policií ČR bylo dodatečně  zjištěno bydliště dotyčného muže, kam se hlídka vydala a doma zastihla manželku, kterou strážníci o celé události informovali,“ dodal Jan Novotný.

1904 mp dezorientovany senior2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru