FOTO: Šílený hazard! Řidič na přejezdu prorazil závoru, když ujížděl policistům. Od srážky s vlakem ho dělily vteřiny!
Foto: Policie ČR
Ústí nad Labem

Teplice - Jen vteřiny dělily ve středu odpoledne řidiče osobního vozidla od střetu se spěšným vlakem. Osmadvacetiletý muž, vedle kterého seděla v autě jeho přítelkyně, začal ujíždět před policejní hlídkou, která chtěla vozidlo zkontrolovat.

V ulici Hřbitovní nerespektoval světelnou signalizaci u železničního přejezdu a projel přes sklopené závory a jen těsně se minul s přijíždějící vlakovou soupravou.

2304zavorakz2

Foto: Policie ČR

Dojel až do ulice Svahová, kde z vozidla i se spolujezdkyní utekl, po cestě odhodil klíče od auta, chvilku poté ho ale policisté zadrželi.

2304zavorakz3

Foto: Policie ČR

"Muž byl obviněn z trestného činu poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení, za který mu v případě odsouzení hrozí až šestileté vězení, vyšetřován je na svobodě," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

2404zavora3

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru