Provoz autobusové linky k jezeru Milada startuje
Zdroj foto: Magistrát města Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Bezplatná autobusová linka na jezero Milada začne jezdit od 1. května, cestující na jedné z prvních jízd přivítají představitelé města.

„Jsme nesmírně rádi, že se nám podařilo zařídit autobusovou linku na Miladu. Doufáme, že se tak k jezeru dostanou i lidé, kterým současné možné způsoby dopravy nevyhovovaly. Chtěl bych poděkovat Dopravnímu podniku i Palivovému kombinátu za spolupráci při zajištění celé akce,“ sdělil primátor Petr Nedvědický. Ten se také společně s dalšími členy vedení města zúčastní jedné z prvních jízd – hned v sobotu 1. května v 10.50 hodin. „Chceme si vyzkoušet, jak bude linka fungovat, a také zjistit, jaké budou ohlasy prvních cestujících. Máme pro ně připravené i dárkové a upomínkové předměty na tuto jízdu, tak se neváhejte přidat,“ vyzval primátor Nedvědický.

2704 jizdni rad milada

2704 jizdni rad milada2

 {article Autobus vyveze cyklisty zdarma na Severní Terasu}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru