Ústí nad Labem – Na Lidickém náměstí je v těchto dnech k vidění výstava Voda a civilizace. V rámci této akce si město připravilo řadu aktivit.

Na schodišti v budově Magistrátu města Ústí nad Labem jsou vystaveny vybrané práce z výtvarné soutěže Moje město 2021 na téma Lidé a voda. Autory prací jsou žáci a studenti mateřských, základních a středních škol v Ústí nad Labem. Výstava zde bude umístěna až do 16. 5. 2021.

Nejen pro milovníky fotografování je určena fotosoutěž Voda objektivem na téma voda a vodní svět. Na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. zasílejte své fotografie (max. 3 ks od jednoho autora) na dané téma. Ty budou následně zveřejněny na facebookovém profilu Ústí nad Labem - volný čas, kde bude spuštěno hlasování. Autor fotografie s největším počtem hlasů získá hodnotný turistický koš plný překvapení. Uzávěrka soutěže je 17. 5. 2021.

S městem Ústí nad Labem je neodmyslitelně spjata řeka Labe. Na e-shopu informačního střediska je nyní v prodeji výpravná fotografická publikace autora Libora Sváčka LABE od pramene po Hřensko za poloviční cenu, tedy za 225,- Kč. Knihu je možné takto výhodně zakoupit až do 16. 5. 2021.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru