VIDEO: Krajská zdravotní otevře velkokapacitní očkovací centrum v Ústí. Takto tam bude probíhat vakcinace
OČKOVACÍ CENTRUM V ÚSTÍ. FOTO: KZ
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústecký kraj a Krajská zdravotní (KZ) uvedou do provozu v Ústí nad Labem v pondělí 3. května velkokapacitní očkovací centrum proti onemocnění COVID-19 v budově Univerzity J. E. Purkyně na Severní Terase. Vakcinační tým se do něj přesune z dosavadního očkovacího centra v pavilonu „I“ ústecké Masarykovy nemocnice, kde poslední pacienty naočkuje v neděli 2. května. Nové očkovací centrum bude fungovat každý den včetně víkendů od 8:00 do 18:00 hodin. První zájemce o očkování přivítá v pondělí 3. května v 10 hodin.

 Zajímá vás, jak připravené velkokapacitní očkovací centrum v Ústí nad Labem vypadá a jak bude celý proces očkování probíhat? Podívejte se na video, ve kterém vás hlavní hygienička Krajské zdravotní Dana Vaculíková provede celým proceme, který čeká zájemce o vakcínu.

https://youtu.be/nPvaD6cwYTo

NOVÉ OČKOVACÍ CENTRUM V ÚSTÍ NAD LABEM:

  • Budova Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem (bývalý rektorát)
  • Očkovací místo 1 – Menza, jídelna v 1. NP, budova UJEP
  • Očkovací místo 2 – Tělocvična, budova UJEP – vchod z parkoviště
  • Hoření 3083/13, 400 11 Ústí nad Labem
  • PROVOZNÍ DOBA: Po - Ne 8:00-18:00 hodin (pondělí 3. 5. od 10.00 hodin)

V pondělí 3. května a v úterý 4. května bude pro všechny, kdo se dostaví na očkování ještě do nemocnice, zajištěna v půlhodinovém intervalu kyvadlová doprava z nemocnice do nového očkovacího centra na Severní Terase, kterou zajistí Dopravní společnost Ústeckého kraje. První autobus vyjede v pondělí od pavilonu „I“ v 9.45 hodin.

Více informací k vakcinaci proti nemoci COVID-19 najdete na www.kzcr.eu nebo na www.kr-ustecky.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru