OBRAZEM: Po noční nehodě v Ústí se na ulici strhla rvačka! Zasahovalo několik policejních hlídek
4x foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 15. května v 01,10 hodin telefonoval na tísňovou linku městské policie oznamovatel, který operátorovi sdělil, že v ulici Hrbovická došlo k dopravní nehodě, při které došlo ke střetu osobního motorového vozidla s chodci.

Po dopravní nehodě měl řidič motorového vozidla z místa dopravní nehody utéct do jednoho z domů ve zmiňované ulici. V tu chvíli místem projížděla hlídka strážníků městské policie a než strážníci stihli vystoupit ze služebního vozidla, seběhlo se na místo několik desítek lidí, kteří se navzájem začali slovně i fyzicky napadat.

Hlídka strážníků na místě obtížnou situaci zvládala do té doby, než se na místo začali sbíhávat další a další lidé a jejich míra agresivity se začala zvyšovat. Celá situace zde eskalovala až do doby, než se na místo dostavily další hlídky městských strážníků včetně kynologické služby, prvosledové hlídky Policie ČR a hlídka z oddělení dopravních nehod.

Poté byla situace na místě uklidněna, kdy došlo k objasnění všech událostí, které zde nastaly. Pachatele dopravní nehody si převzala k šetření hlídka Policie ČR a ke zraněnému chodci byla přivolána zdravotní záchranná služba, která si dotyčného převezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření.

foto

2105nehodausti3

2105nehodausti4

2105nehodausti5

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru