Namol zpitý šofér během jízdy dvakrát havaroval. Nadýchal přes tři promile!
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Brná - Ústečtí dopravní policisté v pátek kolem deváté hodiny večer vyjížděli k dopravní nehodě v obci Brná. Jednatřicetiletý řidič vozidla Škoda Fabia vlivem alkoholu způsobil v ulici Sebuzínská dopravní nehodu, kdy nejprve nezvládl průjezd pravotočivé zatáčky a narazil do dřevěného oplocení.

"To jej ovšem nezastavilo a pokračoval dál, kde při průjezdu železničním viaduktem narazil pravým bokem do kamenné zdi. Naštěstí při nehodě nebyl nikdo zraněn. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 3,2 promile. Řidič je v současné době podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru