Strážníci našli na louce stříkačky, o pár dní později si tu bezdomovci postavili provizorní obydlí
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 18. června v 10.00 hod., byla z důvodu přijaté stížnosti provedena hlídkou strážníků z obvodu Severní Terasy kontrola ulice Sociální péče, a to na louce nad psím útulkem, kde se dle oznamovatele mají zdržovat bezdomovci, kteří mají kolem sebe značný nepořádek.

Po příjezdu hlídky se na místě již nikdo nenacházel a bylo zde poměrně uklizeno. Strážníci místo pobytu bezdomovců prošli, aby se přesvědčili, že je vše v pořádku. Během této kontroly byl hlídkou nalezen infekční materiál v podobě dvou injekčních stříkaček, který strážníci uložili do nádoby pro tyto účely určený. 

2806mpulkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

O pár dní později opakovaně kontrolovali strážníci místo v ulici Sociální péče, v prostoru louky nad Heliportem Masarykovy nemocnice. Hlídka strážníků na místě zjistila tři osoby, které si zde opětovně postavily provizorní bydlení na pozemku v majetku obvodu Severní Terasy a kolem sebe šířily nepořádek.

2806mpulkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Tyto osoby nepořádek po sobě uklidily a poté byly strážníky poučeni, kam a na koho se mohou obrátit v situacích, kdy nemají co jíst, nebo nemají kde spát. Po řádném poučení byli bezdomovci hlídkou strážníků z místa vykázáni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru