Ústí rozezněly sirény, hasiči během pár hodin vyjížděli hned třikrát
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ve středu v poledních hodinách vyjela jednotka HZS Ústí nad Labem k nahlášenému požáru porostu u zoologické zahrady, po průzkumu se zjistilo špatně nahlášené pálení v areálu zoo, tedy planý poplach.

Mezitím vyjelo další družstvo společně s měřícím vozidlem, který jednotka jako chemický opěrný bod disponuje, k nálezu neznámé chemikálie v sudu v domě v místní části Klíše. Pravděpodobně se jedná o zbytky po výrobě drog. Hasiči provedli měření a nebyl zjištěn únik, místo pak předali majiteli objektu a vrátili se zpět na základnu.

V odpoledních hodinách vyjížděla jednotka ústeckých hasičů k nahlášenému požáru v Předlicích, kde z jednoho z bytů vycházel kouř. Hasiči na místě zjistili, že se jedná o připálené potraviny. Do bytu se dostali oknem, událost se obešla beze škod.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru