Dívku na ulici v Ústí obtěžoval neznámý muž! Pomohli jí dva mladíci, hledá je policie
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V pátek 25. června kolem sedmé hodiny večer v ulici Tovární mladou dívku obtěžoval neznámý muž a do očí jí nastříkal pepřový sprej. Dívka se dala na útěk, ovšem muž běžel za ní.

Díky tomu, že kolem projížděli dva mladíci, kteří si jí všimli a zastavili, tak jí muž přestal pronásledovat a odešel do ulice Kekulova. Mladíci dívce pomohli. Uklidnili jí, dali jí napít vody a doprovodili jí do blízkého baru za kamarády. Dívka až za tři dny celou věc oznámila na policii.

"Policisté žádají tyto mladíky, aby se přihlísili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Jejich svědectví je pro policisty velmi důležité z důvodu řádného objasnění případu," uvedla policejní mluvčí," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru