Opilý řidič dodávky způsobil nehodu a chtěl ujet, zastavila ho ale policejní hlídka
ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Ústečtí dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, ke které došlo na počátku měsíce na parkovišti obchodního centra ve Všebořicích. Třiašedesátiletý řidič nákladního vozidla Ford Transit zachytil o pravý bok zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabie.

Následně se tomuto řidiči nechtěl prokázat občanským průkazem s tím, že musí odjet a z místa nehody odjel. Naštěstí jej policejní hlídka nedaleko místa zastavila. U řidiče provedla dechovou zkoušku, která byla pozitivní s výsledkem 1,8 promile.

"Policisté řidiči zadrželi řidičský průkaz a v současné době je podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru