Mladík seděl za volantem bez řidičáku! Takhle hloupě na sebe upozornil strážníky
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 13. října 2021, v podvečerních hodinách, si hlídka strážníků, která zde vykonávala kontrolní činnost všimla v ulici Žižkova osobního motorového vozidla, které nemělo za jízdy na pozemní komunikaci rozsvícena potkávací světla.

Vozidlo bylo hlídkou zastaveno a vzhledem k podezření ze spáchání přestupku, byl řidič vozidla vyzván k předložení dokladů, potřebných k řízení motorového vozidla. Řidič mladšího věku hlídce sdělil, že řidičský průkaz nevlastní, a že si ho teprve dělá. Strážníci proto muže vyzvali, aby setrval na místě do příjezdu hlídky Policie ČR, která si celou věc převzala k dořešení.

1510mpulkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru