Divočák se vydal mezi domy a rozryl zahradu, myslivec ho zastřelil
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 03.11.2021 v 07.15 hodin, byla na žádost operačního střediska městské policie vyslána společná hlídka strážníků služby operačního zákroku a kynologické služby do ulice Londýnská, z důvodu oznámení občana, který operátorovi nahlásil, že se na zahradě v zadní části domu pohybuje divoké prase.

Hlídka po příjezdu na místo divočáka skutečně zjistila, proto byl na místo přivolán člen příslušného mysliveckého sdružení, který vzhledem ke skutečnosti, že se jedná o přemnoženou černou zvěř a hrozilo možné napadení občanů ze strany zvířete, byl divočák na místě myslivcem zastřelen.

0411prasekz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Přítomní strážníci na místě zabezpečovali prostor odstřelu proti vstupu nepovolaných osob. Mrtvé zvíře bylo poté strážníky naloženo na ložnou plochu myslivcova vozidla a odvezeno k bezpečnému zpracování.

0411prasekz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru