Z ústecké nemocnice utekl pacient s podezřením na tuberkulózu! Zadrželi ho strážníci
2x foto zdroj: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V neděli v ranních hodinách bylo operačním střediskem městské policie, na žádost Policie ČR, vyhlášeno pátrání po uprchlém pacientovi z Masarykovy nemocnice, u kterého bylo důvodné podezření na onemocnění tuberkulózou.

Hlídka strážníků z centrálního obvodu provedla neprodleně kontrolu Mírového náměstí a přilehlých ulic, když si v ulici Vojtěšská všimla muže, který odpovídal popisu hledané osoby. Z předloženého občanského průkazu, který strážníkům tento muž předložil bylo zjištěno, že se skutečně jedná o uprchlého pacienta.

Následně byla hlídkou strážníků přes operační středisko městské policie vyrozuměna Policie ČR a pro pacienta byla na místo vyslána zdravotní záchranná služba. Ta si uprchlého pacienta od strážníků převzala a zároveň je požádala o doprovod do Masarykovy nemocnice na plicní oddělení.

0911pacient

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru