V baru v centru města nerespektovali vládní nařízení. Zábavu utnuli strážníci
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 30.11.2021 v čase 23:40 hod., prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost, zaměřenou na zavírací dobu restauračních zařízení dle vládního nařízení, kde si všimla otevřené provozovny v centru města, kde z uvedené provozovny byla slyšet reprodukovaná hudba a několik zde bavících se hostů.

Jelikož zde hlídka pojala podezření ze spáchání přestupku proti zákonu o krizovém řízení, a to tím, že byli přítomni v provozovně hosté po nařízené zavírací době, kontaktovala hlídka strážníků odpovědnou osobu, která hlídce umožnila vstup do provozovny, kde byly zjištěny čtyři osoby a obsluha. Strážníci tyto osoby poučili o jejich protiprávním jednání, kterého se dopouštěly a dále jim sdělila, že budou za toto protiprávní jednání oznámeny příslušnému správnímu orgánu k dořešení.

0312mpulkz

Foto: MP Ústí nad Labem

Jelikož se na místě nacházely dvě ženy, které odmítly prokázat svou totožnost, a to i po poskytnutí nezbytné součinnosti ze strany strážníků, byly tyto dvě ženy předvedeny k prokázání totožnosti na Obvodní oddělení Policie ČR – město. Vzhledem k tomu, že ženy při předvedení kladly odpor, byly předvedeny za užití donucovacích prostředků na Policii ČR, kde byly předány službukonajícímu policistovi ke zjištění jejich totožnosti. Následně hlídka městské policie tyto dvě ženy poučila o jejich protiprávním jednání, a to za neuposlechnutí výzvy úřední osoby při výkonu její pravomoci s tím, že bude celá záležitost předána příslušnému správní organu k dořešení.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru