Ústí bude mít novou vizuální identitu. Vítězný návrh bude představen veřejnosti na začátku nového roku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Statutární město Ústí nad Labem vyhlásilo v září otevřenou dvoufázovou designérskou soutěž s cílem vytvořit novou vizuální identitu Ústí nad Labem včetně manuálu a následné implementace.

Deadline 1. fáze soutěže byl 25. 10. 2021 a následné zasedání poroty a výběr účastníků do 2. fáze 27. 10. 2021. Hodnocení návrhů probíhalo v prvním kole anonymně. Z celkových 84 soutěžních návrhů porota vybrala 5 postupujících do druhého kola. Následné hodnocení 2. kola proběhlo 2. 12. 2021. Vítězem druhého kola se stalo Trifor studio.

Rada města schválila uzavření smlouvy o dílo a licenční smlouvy se společností Trifor studio. Předmětem plnění je závazek zhotovitele provést a zpracovat ve sjednané době novou vizuální identitu statutárního města Ústí nad Labem, která se stala vítězným návrhem v soutěži, a dle podmínek stanovených v této smlouvě a závazek objednatele dílo převzít a zaplatit za něj dohodnutou cenu. Finanční rámec je 820 000 Kč bez DPH. Konečný a vítězný návrh bude veřejnosti oficiálně představen v průběhu ledna či začátkem února.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru