Provoz mateřských škol o letních prázdninách: Došlo k úpravě systému, školky se budou střídat
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Provoz mateřských škol bude v době letních prázdnin 2022 tradičně přerušen či omezen. Poprvé však bude využito systému, díky kterému zůstanou vždy určitá zařízení otevřená.

Mateřské školy se budou střídat tak, aby během prázdnin v jednotlivých obvodech nebyla najednou uzavřena všechna předškolní zařízení, a rodiče tak mohli k umístění dětí využít školky, které zůstanou v provozu. Zhruba po dvaceti letech došlo k úpravě systému, dle kterého zůstane v provozu vždy šest MŠ. Jelikož se bude jednat o nadstandardní režim provozu těchto mateřských škol, budou stanovena i kritéria pro možnost umístění dětí.

Od 1. 3. 2022 budou k dispozici v kmenových mateřských školách podrobné informace o možnosti využití náhradního umístění – rozpis provozu určených mateřských škol, počet volných míst, e-mailové kontakty pro přihlašování, kritéria a organizační záležitosti přihlašování.

Upozorňujeme, že provoz náhradních mateřských škol bude rovněž omezen (z důvodu plánovaných oprav, malování, čerpání řádných dovolených zaměstnanců), proto bude i počet volných míst pro náhradní umístění dětí limitován a předem stanoven.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru