Spadla klec! Dealeři několik let prodávali heroin a pervitin, došla si pro ně zásahovka
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko, Teplicko - Ústečtí kriminalisté z linie toxi na základě dlouhodobě rozpracovaných informací realizovali případ distribuce heroinu a pervitinu na Ústecku a Teplicku. Svůj „byznys“ rozvíjeli zhruba po dobu pěti let.

Minulý týden dne 21.2. v odpoledních hodinách zásahová jednotka a speciální pořádková jednotka v lokalitě Trmic, Krásného Března, Severní Terasy a v Krupce zadržela pět osob. Kriminalisté následně provedli pět domovních prohlídek a jednu prohlídku vozidla. Při domovních prohlídkách bylo zajištěno 50 gramů pervitinu a další chemické látky, které jsou v současné době na chemické expertíze. Rovněž byla zajištěna finanční hotovost. Kriminalisté ve sportovní tašce vedle postele nalezli střelnou zbraň a ruční granát. Pod polštářem obviněné byla nalezena plynová zbraň.

"V současné době jsou trestně stíhány 3 osoby (dva muži r. 72, r. 86 a žena r. 81) pro trestný čin Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což obviněným hrozí trest odnětí svobody až do výše 10 let. Soudce na dva obviněné uvalil vazbu. Dalším dvěma osobám, které byla zadrženy bude v nejbližší době rovněž sděleno obvinění," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru