Lidé žádají tvrdší trest za brutální vraždu třináctiletého chlapce. Petice má už přes jedenáct set podpisů
Soud v Děčíně rozhodl o vzetí obou mladíků do vazby. Foto: redakce
Ústí nad Labem

Děčín - Lidé žádají vyšší tresty pro mladíky, kteří brutálním způsobem zavraždili teprve třináctiletého chlapce z Děčína. Případ otřásl celou Českou republikou.

Petici už podepsalo od úterý 1. března přes jedenáct set lidí, další podpisy přibývají. Podle statistik je více než polovina podpisů přímo z města Děčín.

O hrůzném činu jsme informovali ZDE. Vraždu mají na svědomí mladíci ve věku patnáct a osmnáct let. Soud v pondělí 28. února rozhodl o jejich vzetí do vazby (psali jsme ZDE).

Lidé v Děčíně vyjadřují soustrast a soucítí s rodinou, před školou v Želenicích vzniklo pietní místo. Poslední rozloučení se zavražděným chlapcem proběhne v pátek.

Odkaz na petici najdete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru