Opilec na nádraží narážel do lidí a pokřikoval, starší paní shodil na zem. Pak chtěl napadnout i strážníky
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 25. února po osmé hodině ráno, bylo na tísňovou linku Městské policie Ústí nad Labem přijato několik stížností na muže, který na hlavním vlakovém nádraží, zřejmě pod vlivem alkoholu, nekontrolovatelně narážel do lidí, hlasitě pokřikoval, vulgárně nadával a dokonce jednu starší paní postrčil tak, až spadla na zem.

Po příjezdu hlídek na místo byl muž nalezen v hlavní hale vlakového nádraží, kde hlasitě pokřikoval okolo sebe. Hlídka ho poté vyzvala k prokázání totožnosti a k objasnění jeho chování, které bylo důvodem několika telefonátů od občanů na tísňovou linku. Muž, který byl zcela zjevně pod vlivem alkoholu, mohl jen stěží mluvit, ale při kontrole totožnosti se pokusil jednoho ze strážců zákona fyzicky napadnout.

0803opileckz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Hlídkou byl ale okamžitě za pomocí donucovacích prostředků sveden na zem, kde mu byla přiložena služební pouta a po dohodě s operačním střediskem linky 112 byl muž převezen k lékařskému vyšetření do Masarykovy nemocnice, kde bylo zjištěno značné množství alkoholu společně s vysokou hladinou cukru v krvi. Muž byl hlídkou předán zdravotnickému personálu.

0803opileckz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru