Muž dostal železnou tyčí do hlavy, ležel nahý na silnici a silně krvácel
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 2. března v 05:05 hodin, přijalo operační středisko městské policie oznámení od neznámého občana, který operátorovi nahlásil, že byl v ulici Pražská fyzicky napaden muž, který je zraněn a silně krvácí.

Hlídka strážníků, která se na místo dostavila, nalezla ve zmiňované ulici nahého muže, ležícího na silnici, který byl celý od krve, a který strážníkům sdělil, že byl napaden jiným mužem, který ho železnou tyčí udeřil do hlavy.

0803napadenikz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Hlídka na místě dotyčnému poskytla první pomoc k zastavení krvácení a na místo okamžitě přivolala hlídku Policie ČR a zdravotní záchrannou službu, která si zraněného muže převzala a odvezla do Masarykovy nemocnice k vyšetření. Hlídka strážníků ve spolupráci s Policií ČR provedla šetření k možnému pachateli, který byl v 05:30 hod. vypátrán a na místě zadržen, pro podezření ze spáchání trestného činu.

0803napadenikz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru