Žena se dvěma malými dětmi se potácela ulicí. Neuvěříte, kolik před osmou ráno nadýchala!
Foto zdroj: městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V sobotu 19. března byla v čase 07:50 hodin vyslána hlídka strážníků do ulice Železničářská (zastávka MHD) z důvodu přijatého telefonického oznámení na tísňovou linku městské policie od neznámého oznamovatele. Ten uvedl, že na uvedené zastávce se nachází neznámá žena, která má při sobě dětský kočárek s dítětem a další malé dítě, které vstupuje neustále do vozovky, kde hrozí střet s projíždějícími vozidly.

Dále dotyčný operátorovi uvedl, že žena je zřejmě v podnapilém stavu. Hlídka strážníků provedla kontrolu celé ulice, při které byla na chodníku u Penny marketu zjištěna motající se žena a dvě děti (jedno v kočárku a druhé pobíhalo okolo ženy). Hlídka neprodleně ženu zastavila a vyzvala ji k prokázání totožnosti. Na dotaz hlídky, zda požila alkoholické nápoje, žena středního věku strážníkům odpověděla, že nic nepila.

Z důvodného podezření na požití velkého množství alkoholu, byla dotyčná podrobena dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu. Touto zkouškou byla u ženy naměřena hodnota alkoholu v dechu 2,87 promile. Při druhém kontrolním měření, které u dotyčné proběhlo cca. za půl hodiny, byla hodnota alkoholu v dechu 2,45 promile.

Z důvodu, že opilá žena měla u sebe dvě nezletilé děti, byl hlídkou přes operační středisko městské policie vyrozuměn pracovník OSPOD, kterého na místo přivezla další hlídka městských strážníků, a který ihned započal s dotyčnou šetření. Po zjištění všech skutečností požádal pracovník OSPOD hlídku strážníků o převoz matky s dětmi do místa bydliště, kde si obě děti i s matkou převzal bratr dotyčné ženy. Případ bude dořešen příslušným správním orgánem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru