Žena si dala pervitin a chtěla ukončit svůj život skokem z mostu
Foto zdroj: městská policie Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - V minulém týdnu prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v centru města, kde byla v ulici Přístavní oslovena kolemjdoucím mužem, který hlídce sdělil, že na mostě Eduarda Beneše viděl stát neznámou ženu, která se pokouší přelézt zábradlí vedoucí přes most a zřejmě chce skočit z mostu do řeky Labe.

Po tomto sdělení se hlídka strážníků ihned rozeběhla na uvedený most, kde cca. v půli mostu spatřila ženu nakloněnou do půli těla přes zábradlí. Strážníci se k dotyčné přiblížili a podařilo se ji odtrhnout od zábradlí a povalit na zem. Na dotaz hlídky, co ji vedlo k takovému jednání, žena středního věku bytem Havířov odpověděla, že již nechce žít. Dále strážníkům uvedla, že požila drogu pervitin. Z těchto důvodů byla na místo přivolána hlídka Policie ČR a zdravotní záchranná služba, která si ženu převzala k ošetření.

Po provedeném lékařském ošetření požádala osádka vozidla záchranářů strážníky o doprovod v sanitním voze do Masarykovy nemocnice. Po provedeném lékařském vyšetření v Masarykově nemocnici, byla hlídka strážníků požádána lékařským personálem o další doprovod, a to při převozu a umístění ženy do protialkoholní a protitoxikomanické záchytné stanice v Teplicích, kde byla dotyčná předána k hospitalizaci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru