AKTUÁLNĚ: Hasiči opět likvidují požáry trávy, v Ústí vyjeli k požáru železniční cisterny
Ilustrační foto, zdroj: HZS Ústeckého kraje
Ústí nad Labem

Ústecký kraj, Ústecko - Jednotky hasičů zasahují v tuto chvíli u několika požárů v Ústeckém kraji.

V odpoledních hodinách vyjely hasičské jednotky k třem požárům travního porostu a jednoho požáru lesního porostu. Les hořel u Vroutku, požár je v tuto chvíli již zlikvidován, na místě zasahovaly čtyři  jednotky hasičů.

Tráva hořela také u trati v Ústí nad Labem - Velkém Březně, kde zasahovaly čtyři jednotky. požár je již zlikvidován. A na Střekově zasahoval jedna jednotka, zlikvidováno. Hasiči lokalizovali požár travního porostu u Starého Jiříkova na Děčínsku na ploše 70 x 80 metrů.

Čtyři jednotky hasiičů vyjely také k trati v Ústí nad Labem - Střekově u Malířského koutku, odkud byl hlášen požár železniční cisterny. Hasiči na místě zjistili, že jde o přehřáté zadřené brzdy vagonu. Vagon byl ochlazen vodním proudem a železniční jednotka jej odtáhne.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru