Starší muž zakopl a spadl obličejem na silnici, způsobil si tržnou ránu pod okem
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 16.3.2022 ve 23.50 hod., prováděla hlídka strážníků kontrolní činnost v ulici Žukovova, kde si strážníci všimli muže, který šel po silnici, zakopl o hranu chodníku a spadl obličejem na vozovku. Při pádu se udeřil do hlavy o zděný sloupek plotu, který navazoval na chodník.

Hlídka k ležícímu muži ihned přispěchala a posadila ho na chodník. Při kontrole muže byla u dotyčného zjištěna tržná rána pod levým okem, která silně krvácela, mnohačetné odřeniny a boule na levé straně čela. Při bližší kontrole tržné rány bylo zjištěno, že jsou v ráně malé úlomky zdiva.

Protože strážníci nedovedli odhadnout, jak hluboko v ráně úlomky vězí, nepřistoupili k jejich vyndání a s ošetřením vyčkali na příjezd zdravotní záchranné služby, kterou na místo hlídka ihned přivolala. Do příjezdu zdravotníků hlídka kontrolovala životní funkce poraněného muže. Ti si zraněného muže vyššího věku od strážníků převzali do své péče a odvezli do Masarykovy nemocnice k ošetření. Hlídka následně kontaktovala manželku zraněného, kterou o celé záležitosti informovala.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru