FOTO: Hasiči vyjížděli k požáru kontejneru, někdo ho zapálil úmyslně
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 25.3.2022 ve 23.20 hod., bylo přes operační středisko městské policie vysláno služební vozidlo do ulice Mezní 2, kde měl někdo dle oznamovatele, úmyslně zapálit kontejner na domovní odpad.

Dále oznamovatel operátorovi nahlásil, že by se mělo jednat o pachatele z červeného vozidla, které následně ihned po zapálení kontejneru z místa odjelo. Na místo se krátce po příjezdu hlídky strážníků dostavila i hlídka Policie ČR a hasiči, které strážníci na místo přivolali.

3003kontejnerkz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Ze strany strážníků do příjezdu hasičů bylo místo požáru a jeho okolí zajištěno proti vstupu nepovolaných osob. Dále v okolí požáru strážníci odklidili další kontejnery, aby nedošlo k jejich vznícení. Požár byl hasiči uhašen a celý případ si na místě k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

3003kontejnerkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru