Zmatená seniorka nevěděla kde je, ani kde bydlí. Strážníci zjistili, že už po ní pátrá její syn
Foto: MP Ústí nad Labem
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Dne 27.3.2022 v 16.10hod., se na služebnu městské policie v obvodu Severní Terasy dostavila oznamovatelka, která zde nahlásila, že v ulici Rabasova nalezla zmatenou seniorku, která nevěděla kde je a kde bydlí. Tuto ženu přivezla na místo svým vozidlem a zde jí předala službu konajícímu strážníkovi.

Neznámá žena si po delším rozhovoru se strážníky vzpomněla na své jméno a poté bylo operačním střediskem městské policie z registru obyvatel zjištěno, že se jedná o sedmdesáti osmi letou seniorku Janu R., bytem Ústí nad Labem, kterou již pohřešuje její syn.

Po tomto zjištění byl dotyčný operátorem kontaktován s tím, že si svoji matku může vyzvednou na zmiňované služebně městských strážníků. Ten se na služebnu dostavil a svoji matku si od strážníků převzal s tím, že si ji převeze do jejich bydliště. Vzhledem k tomu, že si dotyčný přijel pro svoji matku MHD, nabídl strážník oběma odvoz do jejich místa bydliště služebním vozidlem městské policie, a to z důvodu obtížné chůze matky, což oba s povděkem přijali.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru