Jaro si vzalo dovolenou, bude mrznout i sněžit. A apríl to není
Zimní pneumatiky už mít nemusíte, ale raději s přezutím ještě pár dní počkejte. Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústecko - Už to málem vypadalo, že se březen 2022 vysměje pranostice „březen, za kamna vlezem“. Nicméně na poslední chvíli změnil názor a skutečně nás za kamna vyhnal.

A duben, přinejmenším jeho první dny, se hodlá řídit slovy „ještě tam budem“. Ano, nadcházející víkend bude úplným opakem minulého, posledního březnového víkendu. Počasí nějak neřeší, že nám mohou „nastydnout“ ovocné stromy a že (zase) budeme mít houbeles úrodu. Ale tak co, dokud je chleba a máslo...

1. dubna: Zataženo. Sem tam, hlavně na západě (Chomutov až Cheb), sněhové přeháňky, a to i v nižších nadmořských výškách. Nejvyšší odpolední teploty okolo 1 až 5 °C, nejnižší ranní teploty kolem nuly.

2. dubna: Zataženo. Ojediněle sněhové přeháňky, k večeru a večer (a v noci) už bez přeháněk. Nejvyšší odpolední teploty okolo 2 až 6 °C (takže tak jako tak bychom sněhuláky stavět nemohli, tedy pokud nevyrazíme na vrcholky Krušných hor). Nejnižší ranní teploty kolem 0 až -4 °C.

3. dubna: Oblačno až zataženo. Beze srážek. Nejvyšší odpolední teploty okolo 2 až 6 °C, nejnižší ranní teploty kolem -1 až -5 °C.

4. dubna: Oblačno až zataženo (v noci zpočátku jasno). Beze srážek. Nejvyšší odpolední teploty okolo 5 až 9 °C, nejnižší ranní teploty kolem 0 až -4 °C.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru