OPRAVDU SE STALO: Na apríla hodil po kolemjdoucím mikrovlnku
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Teplice - Kuriózní případ řešili policisté z teplického obvodního oddělení v pátek 1. dubna. V dopoledních hodinách přijali oznámení, že opilý muž hodil na ulici po oznamovateli z ničeho nic mikrovlnou troubu.

Nejednalo se však o aprílový žertík, ale o skutečný případ. "Podezřelý 34letý muž pod vlivem alkoholu vystoupil v lázeňské čtvrti z vozidla, kde cestoval jako spolujezdec. Z kufru auta vyndal mikrovlnou troubu a tu hodil z ničeho nic na kolemjdoucího muže. Přitom ho i slovně urážel. Naštěstí se netrefil a napadenému se nic nestalo," uvedla mluvčí policistů Ilona Gazdošová.

Dále jeho výtržnost pokračovala tím, že na nedaleko stojící auto mrštil láhev od piva a poškodil tak čelní sklo. Přivolaní policisté provedli dechovou zkoušku, která prokázala přítomnost alkoholu v dechu výtržníka v hodnotě přes 2 promile.

„Vrhač“ byl převezen do policejní cely a po vystřízlivění mu bylo sděleno podezření z trestných činů poškození cizí věci a výtržnictví.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru