Policie vyšetřuje kuriózní krádež: Zloděj ukradl kovový kontejner na suť, dopadli ho díky kamerám
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Všebořickým policistům se podařilo objasnit případ krádež kovového kontejneru na suť. K této krádeži došlo v odpoledních hodinách dne 22.3., kdy si v tu chvíli neznámý pachatel na své nákladní vozidlo naložil kovový kontejner v hodnotě 15 tisíc korun. Vozidlo muselo být speciálně uzpůsobeno jako nosič kontejnerů.

"Policisté začali ihned po tomto vozidle a hlavně jeho řidiči pátrat. Podařilo se nám získat kamerové záznamy z inkriminované chvíle. Po vyhodnocení záznamů jsme měli již typ vozdila. Záznamy nás následně přivedly až k jeho řidiči a zároveň i pachateli krádeže. Jednapadesátiletý muž je v současné době podezřelý z trestného činu Krádeže," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru