Kriminalisté objasnili tři případy vloupání. Na svědomí je má jeden a ten samý pachatel
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Ústí nad Labem - Policejní komisař zahájil trestní stíhání 27letého muže pro trestný čin Krádeže a Poškození cizí věci. Kriminalisté objasnili tři případy vloupání do různých objektů, kterých se tento obviněný dopustil v průběhu zhruba tří měsíců. V prvním případě se vloupal do kadeřnictví v centru města, odkud odcizil kadeřnické potřeby.

Jeden by řekl, co s nimi bude dělat, ale jak se říká, vše má svého kupce. Při druhém vloupání vnikl do objektu mateřské školky ve Všebořicích, kde odcizil notebook. Ve třetím případě se vloupal do zahradní chaty a odcizil motorovou pilu, čidla, rybářské pruty s vybavením a další drobné věci.

"Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 33 400 korun. Obviněný byl v minulosti za majetkovou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru