STALO SE: Muž se uspokojoval před zraky cizích žen! Neslušnost doprovázel posunky
Ženy musely pozorovat něco, co nejspíš vůbec nechtěly vidět. Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Most - Policisté mosteckého obvodního oddělení Zahradní v těchto dnech sdělili 29letému muži podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Důvodem k tomuto úkonu byla hrubá neslušnost, které se měl Mostečan dopustit na místě veřejnosti přístupném.

"Ve druhé polovině března se měl podle všeho ukájet před zraky dvou cizích žen. Poškozené v tu chvíli stály za prosklenými dveřmi ve vchodě jednoho z mosteckých paneláků. Muž kromě sebeuspokojování je měl navíc posunky vyzývat k jistým sexuálním praktikám," uvedl mluvčí mosteckých policistů Václav Krieger.

Věc je šetřena ve zkráceném přípravném řízení. V případě uznání viny soud může podezřelému uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru